PENDAFTARAN KARNIVAL

KAEDAH PEMBAYARAN

Bagi peserta yang membuat pendaftaran karnival yang menggunakan kaedah pembayaran seperti dibawah ini :

  • Pindahan Wang Menggunakan Mesin ATM / CDM
  • Pindahan Wang Secara Atas Talian (Online Transfer)
  • Pindahan Wang Melalui Interbank Giro

Sila buat pembayaran melalui nama dan nombor akaun seperti dibawah ini terlebih dahulu serta jangan lupa untuk mengisi borang pendaftaran karnival yang disediakan.

NAMA & NO AKAUN BANK

YURAN PENYERTAAN
RM 50.00

NO AKAUN
5643 9712 4697

NAMA BANK
Maybank

NAMA PENERIMA
Persatuan Ikan Tengas Malaysia

BORANG PENDAFTARAN KARNIVAL

Sila hantar gambar bukti slip pembayaran anda menerusi aplikasi whatsapp ke talian 012-5151486 atau email kepada mytengas@gmail.com

Sila isi borang dibawah ini untuk kami rekodkan maklumat pembayaran & pendaftaran anda.


RENCANA & ARTIKEL

Kami juga ada menyediakan beberapa rencana & artikel yang berkaitan dengan isu Ikan Tengas & juga ekosistem sungai. Sekiranya anda berminat, boleh mengikutinya melalui link dibawah.


SOKONGAN

Bagi menjayakan kempen, program & aktiviti yang kami aturkan, pastinya penglibatan serta sokongan daripada masyarakat awam, pihak kerajaan, swasta serta NGO amatlah diperlukan. Gerak kerja yang lebih komprehensif menjadi keutamaan pihak Persatuan. Penglibatan semua pihak bukan sahaja membantu memulihkan populasi Ikan Tengas, malah turut memulihkan ekosistem sungai yang umum ketahui amatlah penting bagi kehidupan kita semua.


SUMBANGAN

Anda juga boleh menyatakan sokongan anda kepada setiap kempen, program & aktiviti kami dengan memberikan sumbangan seberapa amaun yang anda ikhlas. Setiap nama penyumbang akan kami masukkan kedalam page dan sumbangan melebihi RM 100 (Terkumpul Tahunan) akan menerima cenderamata daripada pihak kami.