Laman Web Sedang Dinaik Taraf

laman web sedang dinaik taraf

MAKLUMAN

Selamat Datang ke laman web rasmi Persatuan Ikan Tengas Malaysia. Harap maaf kerana laman web ini sedang dinaik taraf dan masih dalam proses pembangunan. Dijangka mula beroperasi sepenuhnya pada penghujung bulan Oktober 2019. Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan atau memerlukan maklumat lebih lanjut, anda boleh menghubungi pihak persatuan menerusi talian telefon 012-5151486. Sokongan anda amat kami alu-alukan. Terima Kasih.


RENCANA & ARTIKEL

Kami juga ada menyediakan beberapa rencana & artikel yang berkaitan dengan isu Ikan Tengas & juga ekosistem sungai. Sekiranya anda berminat, boleh mengikutinya melalui link dibawah.


SOKONGAN ANDA

Bagi menjayakan kempen, program & aktiviti yang kami aturkan, pastinya penglibatan serta sokongan daripada masyarakat awam, pihak kerajaan, swasta serta NGO amatlah diperlukan. Gerak kerja yang lebih komprehensif menjadi keutamaan pihak Persatuan. Penglibatan semua pihak bukan sahaja membantu memulihkan populasi Ikan Tengas, malah turut memulihkan ekosistem sungai yang umum ketahui amatlah penting bagi kehidupan kita semua.


SUMBANGAN AWAM

Anda juga boleh menyatakan sokongan anda kepada setiap kempen, program & aktiviti kami dengan memberikan sumbangan seberapa amaun yang anda ikhlas. Setiap nama penyumbang akan kami masukkan kedalam page dan sumbangan melebihi RM 100 (Terkumpul Tahunan) akan menerima cenderamata daripada pihak kami.